Translate

Pravila rada na PTC sajtovima

Na ovoj stranici ćete saznati sve načine i mogućnosti za zaradu na PTC sajtovima. Najvažnije je da ovaj posao shvatite ozbiljno i da mu se ozbiljno posvetite. Uspjeh i zarada zavise direktno od Vašeg zalaganja, kao i u bilo kojem drugom poslu. Ovaj posao možete raditi sami ili timski, ukoliko u porodici imate još nekoga zainteresovanog za dodatnu zaradu. Možete klikati naizmjenično, a zajednički praviti strategiju poslovanja i zarade. Kao što ćete se i sami uvjeriti, riječ je o veoma dinamičnom poslu koji će Vam osim zarade donijeti mnoga nova poznanstva, a moguće je i prijateljstva. Uz moju pomoć veoma brzo će se novac zarađen na PTC sajtovima koje sam Vam predložio naći na Vašim bankovnim računima. Od Vas očekujem samo početno strpljenje i dobru volju za radom.

___________________________________________________________________________________________
Preporučujem Vam da se registrujete i na " Open Balkan PTC Forum " . To je mjesto gdje ćete moći da razmjenjujete svoje linkove i svoja iskustva vezana za PTC sajtove sa ostalim članovima foruma.
___________________________________________________________________________________________


Pravila rada na PTC sajtovimaKao i u svakom ozbiljnom poslu i prilikom rada na PTC sajtovima, moramo se pridržavati nekih osnovnih pravila:


 • Na svakom od ovih sajtova smijete imati samo jedan račun (account) 
 • Sa jednog računara smije se ulogovati samo jedan korisnik. Ukoliko se neko drugi uloguje na svoj račun sa Vašeg računara, slijedi suspenzija oba računa. 
 • Za rad na sajtovima možete koristiti samo jedan računar unutar 24 sata. Ako u stanu imate više računara povezanih Wireless-om morate voditi računa da je prošlo više od 24 sata prije nego se ulogujete sa računara sa kojeg se niste registrovali. 
 • Vodite računa da prilikom prilikom registracije unesete tačne podatke kako bi Vam zarađeni novac bio isplaćen. Svi podatci koje unosite na sajtove su zaštičeni i treće lice ne može doći u njihov posjed. 
___________________________________________________________________________________________Najčešća pitanja vezana za PTC sajtove
Postoji li mogućnost prevare?

Mogućnost za prevaru postoji ako klikate na neprovjerenim sajtovima. Postoje mnogi sajtovi koji ne isplaćuju novac (SCAM), već služe samo za reklamiranje vlasnika sajta. Zato se uvijek registrujte na sajtove koji su postavljeni na ovom blogu jer ih ja lično provjeravam, i time vam je znatno smanjena mogućnost prevare. Za većinu sajtova koji su na blogu i ja dobijam preporuke, a neke testiram i sam. Prilikom odabira sajtova trudim se da nađem one sajtove koji će vam na najlakši način donijeti najveću zaradu.
U slučaju da neki od sajtova koje sam Vam ja preporučio prestanu sa radom, lično ću vam isplatiti novac koji ste zaradili na tom sajtu.


Kako znati da li neki sajt isplaćuje?


Na svakom sajtu je naznačeno i kolika je minimalna suma za usplatu novca sa tog sajta.
Najsugurniji način da se uvjerite da li neki sajt usplaćuje novac je da čim dostignete minimum za isplatu na tom sajtu odmah zatražite da Vam se novac pošalje na vaš PayPal ili Payza račun.
Još jednom bih Vas podsjetio da su Vam najsigurniji sajtovi za rad oni koji se nalaze na ovom blogu, jer i ja radi lične sigurnosti stalno pratim rad tih sajtova i kontakturam sa osobama koje su duže od mene u ovom poslu. 
Period za isplatu se kreće od instant isplate ( dobijate isplatu odmah po podnošenju zahtjeva) pa do mjesec dana, zavisno od sajta. Ipak najveći broj PTC sajtova daje isplate u roku sedam dana.
Na sličici lijevo su moje isplate za posljednja tri mjeseca 2014. godine


Koliko vremena dnevno treba odvojiti za posao?


Za rad na "Odabrani PTC sajtovi" potrebno Vam je dnevno maksimalno sat vremena. Na početku vašeg rada morat ćete trošiti malo više vremena dok formirate posao prema vašoj želji, a poslije će Vam jedino preostati da klikate i skupljate novac. Što je veći broj sajtova na kojim radite veće je i potrebno vrijeme za rad ali je veća i zarada. Predložio bih Vam da prvo savladate rad na ovim sajtovima a tek onda da proširujete djelatnost. 
Ja sam u jednom trenutku radio  na preko dvadeset PTC sajtova, ali sam vremenom rad sveo samo na ove sajtove, jer mi oni daju najveću zaradu za najmanje utrošenog vremena.___________________________________________________________________________________________


Ukoliko Vam zatreba moja pomoć prilikom rada, bit će mi drago da mi se javite, i da Vam pomognem. Samo Vas molim da mi postavite konkretno pitanje da bih Vam mogao što bolje odgovoriti. Moje kotakt adrese su:

                                                        

___________________________________________________________________________________________Milioni ljudi iz cijelog svijeta obezbjedili su sebi redovnu dodatnu zaradu radom na PTC sajtovima. Pridružite im se registracijom na "Odabarani PTC sajtovi - Moj izbor"
__________________________________________________________________________________


ZAMOLIO BIH VAS DA OSTAVITE SVOJ KOMENTAR NA OVOJ STRANICI DA BIH MOGAO UNAPRIJEDITI NAŠU SARADNJU.

2 komentara:

 1. Da li mozete bolje da mi objasnite koriscenje iste ip adrese? Uvela bih i supruga u posao ali mi nije bas najjasniji taj deo!_Hvala!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Poštovana,
   Putem IP adrese se prati dali jedan registrovani član ima više naloga na nekom PTC sajtu, što je strogo zabranjeno. Ako ste mislili da Vam suprug bude direktni referral ( što je ideja na koju mnogi dolaze ) , to Vam se ne isplati i postoji mogućnost da Vam ukinu račun na pojedinim PTC sajtovima. Moj savjet Vam je da , ako je i suprug voljan da radi ovaj posao, podijelite rad . Osim klikanja, u početku ćete imati puno posla dok uključite direktne referrale, dok izreklamirate svoje linkove itd. Taj posao podijelite i bit će Vam mnogo lakše raditi, i ubrazat ćete zaradu.

   Izbriši