Translate

Moja iskustva u radu na PTC sajtovima

Prije svega da se predstavim. Ja sam Slađan Đukić . Rođen sam i živim u Bosni i Hercegovini.
Iako imam redovno zaposlenje i platu dobijam redovno svakog mjeseca, želio sam da sebi nađem još jedan dodatni izvor prihoda, jer kao i svuda u našem regionu, od jedne plate veoma je teško živjeti, a meni poslije posla ostaje dovoljno vremena za dodatne aktivnosti.
Rad na PTC sajtovima izabrao sam jer mi donosi zadovoljavajuću zaradu , a ne oduzima mi mnogo vremena što mi je takođe veoma važno. Priznajem da samu početku baš dobro " zapeo " i svaki slobodan trenutak posvetio ovom poslu, ali sam se zato sada doveo u situaciju da radim maksimalno pola sata dnevno.
Sada sam u situaciji gdje mogu da se pohvalim da zarada od ovog posla pokriva većinu mojih mjesečnih izdataka, a posebna čast mi je to što sam u ovaj posao uveo na hiljade građana iz svih zemalja našeg regiona.Zašto želim da svoja iskustva podijelim sa Vama ?


PTC sajtovi osim klikanja nude razne načine da povečate svoju zaradu, a najbolji i najprofitabilniji način za to je dovođenje svojih direktnih saradnika ( direct referrals ). Sada ću Vam objasniti kako se zarađuje na ovaj način.
Vi kada uđete na određeni PTC sajt i otklikate sve ponuđene reklame, dobijete svoju dnevnu zaradu koja varira od sajta do sajta. Ali taj PTC sajt ne plaća samo Vas za otklikane reklame, već i meni daje proviziju u iznosu od 10% pa do nevjerovatnih 100% na pojedinim sajtovima.
Najljepši dio ove priče je da se moja provizija ne odbija od Vaše zarade. Vi svoju zaradu dobijate u punom iznosu, a sajt moju proviziju plaća iz svojih sredstava.

Koji je Vaš interes u ovoj priči ?


Kao što sam naveo u prethodnom poglavlju, dok god Vi radite na PTC sajtovima i ja od tih sajtova dobijam određenu proviziju za Vaš rad. Da bih povećao i zaštitio svoju zaradu moj  interes je da i Vas naučim kako da što više i što brže zaradite.
Zato se ja obavezujem svim članovima PTC sajtova koji su se registrovali preko mojih linkova ( sa ovog bloga ) da ću im uvijek biti na usluzi i pomoći pri otklanjanju bilo kakvih problema ili nedoumica.
Između ostalog svojim direktnim saradnicima pomažem da pronađu svoje direktne saradnike, i koristim svoje kontakte koje sam stekao radeći ovaj posao da bih i njima pomogao.
Sve u svemu trudim se da osobe koje su ušle u ovaj posao preko mojih linkova, u tom poslu što duže i ostanu.

Koji su najboji i najprofitabilniji PTC sajtovi ?


Najbolje i najprofitabilnije PTC sajtove u ovom trenutku naći ćete klikom na baner ( sliku ) postavljen ispod ovog teksta.


___________________________________________________________________________________________


Ukoliko Vam zatreba moja pomoć prilikom rada, bit će mi drago da mi se javite, i da Vam pomognem. Samo Vas molim da mi postavite konkretno pitanje da bih Vam mogao što bolje odgovoriti. Moje kotakt adrese su:


                                                        

___________________________________________________________________________________________

Nema komentara:

Objavi komentar