Translate

Isplata zarade sa PTC sajtova

Na svakom sajtu postoji minimalan iznos za isplatu, i kada dostignete taj iznos Vi možete zatražiti da Vam se novac sa tog sajta prebaci na vaš PayPal ili Payza račun. Sa Vašeg PayPal ili Payza računa novac prebacujete na Vaš bankovni račun i trošite ga po svojoj volji. Vaš PayPal ili Payza račun prije isplate obavezno morate ovjeriti (povezati sa vašim bankovnim računom)

Kada ste dostigli minimalan iznos za isplatu, uđite na Vaš "account" i potražite slijedeće stranice ( u zavisnosti od sajta ):
  • Withdraw 
  • Cashout 
  • Your Payment 
Tu će Vam ponuditi da izaberete na koji platni procesor želite da prebacite svoj novac.


Kada odaberete procesor plaćanja novac će biti prebačen na Vaš račun. Rok za transfer novca je različit od sajta do sajta, a kreće se od trenutne isplate pa do sedam radnih dana. U toku mjeseca skupljajte novac na svoj PayPal ili Payza račun, a svakog prvog u mjesecu prebacite novac na svoj bankovni račun.


___________________________________________________________________________________________


Ukoliko Vam zatreba moja pomoć prilikom rada, bit će mi drago da mi se javite, i da Vam pomognem. Samo Vas molim da mi postavite konkretno pitanje da bih Vam mogao što bolje odgovoriti. Moje kotakt adrese su:

                                                        

___________________________________________________________________________________________

Nema komentara:

Objavi komentar