Translate

Uputstvo za pravilnu registraciju na PTC sajtove

___________________________________________________________________________________________

Na ovoj stranici objasnit ću Vam kako da se registrujete na "Odabrane PTC sajtove".
Registracija je veoma jednostavna, i ne zahtjeva mnogo vremena. Sve stranice za registraciju su na engleskom jeziku, a pojmovi koji se traže su lagani za razumijevanje, tako da Vam neću oduzimati vrijeme na objašnjavanje tih pojmova. Ako Vam ipak zatreba moja pomoć obratite mi se na e-mail adresu, odgovorit ću Vam što je moguće brže.
Nadam se da će Vam ova stranica pomoći prilikom registracije, da bi ste što skorije počeli ostvarivati dodatnu zaradu radom na PTC sajtovima.
___________________________________________________________________________________________

Prije samog početka registracije, predlažem Vam da obrišete kolačiće ( cookies ) iz svog rečunara . Tako ćete ubrzati Vaš računar i izbjeći eventualne smetnje prilikom registracije. Kako obrisati kolačiće pogledajte u videu ispod:___________________________________________________________________________________________

1. Napravite Gmail nalog


Na email nalog preko kojeg ste se registrovali na neki PTC sajt doći će Vam link za aktivaciju naloga. Tek kada kliknete na taj link Vaša registracija će biti završena i moći ćete početi sa radom na tom sajtu.
Preporučuje se da se registrujete preko Gmaila ( može i Yahoo ), a da izbjegavate Outlook i druge jer oni ne šalju aktivacione email-ove.
Ukoliko već imate Gmail ili Yahoo adresu možete je iskoristiti za ovaj posao. Takođe preko jedne adrese možete se registrovati na sve PTC sajtove. Istu adresu možete iskoristiti i prilikom registracije na platne procesore.

                                
___________________________________________________________________________________________


2. Napravite račun na procesoru plaćanja ( payment processor )


Na svakom PTC sajtu ponuđeno je nekoliko procesora plaćanja, a najzastupljeniji među njima su PayPal i Payza . Osnovna svrha procesora plaćanja je Vaša lična zaštita. Da ne bi ste ostavljali broj Vaše bankovne kartice i Vaše lične podatke svuda po internetu, Vi napravite nalog na nekom od ovih procesora i na ostalim sajtovima ostavljate samo email adresu preko koje ste se prijavili na procesor plaćanja.
Uz PayPal i Payza, najzastupljeniji procesori plaćanja su Netteler, Solid Trust Pay, Paayer, Perfect Money itd.Građanima Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Slovenije preporučujem da otvore nalog na PayPal -u, dok je za građane Makedonije i Crne Gore najbolja opcija Payza, jer još nije moguće primanje novca preko PayPal -a u tim zemljama.
Prilikom registracije na PayPal izaberite opciju "Individual" a prilikom registracije na Payza izaberite opciju "Personal".
Veoma važno:

Da bi ste mogli svoj novac prebaciti sa PayPal/Payza računa na Vaš bankovni račun, morate da verifikujete vaš PayPal/Payza račun, to jest da ga povežete sa svojom bankovnom karticom. 
Za registraciju na PTC sajtove potrebno je samo da otvorite PayPal/Payza račun a verifikaciju možete uraditi i naknadno, prije same isplate novca.

___________________________________________________________________________________________


3. Registrujte se na PTC sajtove
Na stranici " Odabrani PTC sajtovi - Moj izbor " nalaze se najbolji svjetski PTC sajtovi u ovom trenutku. Ja radim na svim ovim sajtovima zato što mi to višestruko uvećava zaradu ( zarada sa jednog sajta puta broj sajtova ) a ne uzima previše vremena. I vama predlažem da se registrujete na sve ponuđene sajtove. • Klikom na veliku sliku ( baner ) ili na karticu "Registrujte se !!!" otići ćete na stranicu za registraciju na sajt koji je u ponudi. Ako se ne otvori direktno stranica za registraciju u gornjem desnom uglu stranice koja se otvorila kliknite na opciju "Register" i pristupite registraciji.
 • Klikom na karticu " Više o sajtu !!!" otići ćete na stranicu na kojoj je detaljno opisan rad na izabranom sajtu. Ove stranice se nalaze na blogu " Zaradite za sebe - Zarada na PTC sajtovima"
Veoma je važno da zapamtite podatke koje ste unijeli na sajt prilikom registracije, jer s vremena na vrijeme sajtovi vrše provjeru članova ( da bi se spriječila zloupotreba ) , pa ćete morati dati tačne podatke da Vam ne bi suspendovali korisnički račun. Najvažnije je da zapamtite svoj "username" ( korisničko ime ) i svoj "password" ( šifru ) jer će vam oni svakodnevno trebati. Na slici ispod pogledajte primjer registracije na TrafficMonsoon : • First name - Vaše ime
 • Last name - Vaše prezime
 • Phone - Vaš telefon
 • User name - Vaše korisničko ime ( sami birate )
 • Whitdraval code - četverocifreni broj koji će Vam tražiti prilikom isplate. Birate ga sami i morate ga zapamtiti:
 • Password - Vaša lozinka ( sami birate )

Poslije registracije na svaki sajt provjerite svoju e-mail adresu, jer pojedini sajtovi traže potvrdu računa putem e-mail poruke. Svi podaci koje ćete ostaviti na sajtovima su zaštičeni i ne mogu doći u posjed trećeg lica.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Sve o ovim sajtovima i sve o radu i mogućnostima za zaradu na PTC sajtovima saznat ćete na mom posebnom blogu "Zaradite za sebe - Zarada na PTC sajtovima"


___________________________________________________________________________________________


Ukoliko Vam zatreba moja pomoć prilikom rada, bit će mi drago da mi se javite, i da Vam pomognem. Samo Vas molim da mi postavite konkretno pitanje da bih Vam mogao što bolje odgovoriti. Moje kotakt adrese su:


                                                        

___________________________________________________________________________________________

Milioni ljudi iz cijelog svijeta obezbjedili su sebi redovnu dodatnu zaradu radom na PTC sajtovima. Pridružite im se registracijom na "Odabarani PTC sajtovi - Moj izbor"__________________________________________________________________________________

Broj komentara: 6:

 1. Pozdrav Danijela
  Ne morate otvarati novu e-mail adresu ako ne želite. To sam vam samo predložio kao opciju. U svakom slučaju možete koristit već postojeći e-mail nalog.

  OdgovoriIzbriši
 2. Jednostavno se ulogujete na svoj Payza račun, i pogledate dali je stigla isplata.

  OdgovoriIzbriši
 3. Lijep pozdrav. Registrovao sam se na OJOOO i sve uredno radio 2 dana. Treci dan pokusavam da udjem na ojooo da kliknem reklame,kad pise : You are banned for 10 minutes. Try again later. I onda posaljem email za novi pasword..dodje mi odgovor i sve ok : Udjem na ojooo i ukucam sifru i NOVI PASWORD koji su mi tek poslali i opet pise : You are banned for 10 minutes. Try again later. Zaista nevjerovatno zvuci i neznam sta se desava :
  Ev kako to sve uradim :
  You recently requested for your password to be changed on Ojooo Watching Ad. If you authorized this request, please click the link below and we will send you a new password.

  Copy and paste the link below to have your password sent to you.
  http://wad.ojooo.com//reset.php?k=920b8434831fb20dad0e4151a3f618ed (click the link or copy and paste it on your browser)
  Kad kliknem na to,odmah mi na email dodje pasword..i idem na login na ojooo , ukucam novi pasword i OPET NECE.. Molim vas pomozite
  Hvala puno

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Pozdrav Suade,
   Očigledno pogrešno unosiš podateke. Ne znam zašto si tražio novi password kada su ti napisali da pokušaš ponovo za 10 minuta.
   Pusti da prođe neko vrijeme i pokušaj se ulogovati sa poslednjim passwordom koji si dobio. Ne bi trebalo da bude problema.

   Izbriši
 4. moze prijedlog sa kojim ptc sajtom da pocnem, da vidim kako ovo funkcionise

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Pozdrav Anesa,
   Svi sajtovi koje preporučujem su zaista dobri, tako da mi je teško da vam neki posebno preporučim. Evo na ovoj stranici je baner od LegacyClix-a, koji je najbolji američki PTC u ovom trenutku.

   Izbriši